Hello! I'm Angi

Dessinger & Professional Blogger

Mobilierul pe comandă!

Opțiunea mobilierului pe comandă, este soluția cea mai bună în cazul în care ne dorim un spațiu și o atmosferă personalizată.

Ce ar trebui să avem în vedere atunci când optăm pentru mobilierul personalizat în amenajarea spațiului dorit?

1. Alegerea producătorului se va face după criteriul calității și nu al prețului. Calitatea este cea mai importantă în această situație.

2. Prețul mobilierului pe comandă este mai mare decât cel al mobilierului de serie întâlnit prin diferite magazine.

3. Optați pentru acei producători, care vin în întâmpinarea clienților cu un showroom de prezentare, unde poate fi verificată calitatea mibilierului și unde veți beneficia de sprijin pornind de la schițe de concept până la proiectul tehnic și execuție, în cazul în care nu aveți deja un proiect realizat de un specialist.

4. Căutați să aveți cât mai mult lemn masiv în proiectul dumneavoastră în detrimentul substituentilor lemnului,
( PAL; MDF etc.)

Vezi alte articole

Libertatea de a alege!

Diversitatea mobilierului și posibilitatea de a alege dintre sutele și miile de modele ne ajută enorm, însă în acelaș timp ne poate încurca, dacă nu avem de la început o linie pe care s-o parcurgem! Ideal este să urmăm sfaturile unui profesionist în domeniu. Cu toate...

Cum iți organizezi dressingul?

facebookFie că optezi pentru un simplu dulap, fie că beneficiezi de un spațiu dedicat acestei funcțiuni, de maximă importantă este atât funcționalitatea cât și estetica lui. În primul rând trebuie să ne punem întrebarea cui se adresează această funcțiune în funcție de...