Octostil Interior

12/08/2019MOBILA CU STIL

Calități și lipsuri!

Unii ar spune că rigurozitatea construcției este cea mai importantă, ceea ce este adevărat, însă incomplet.

Alții ar considera că designul interior se rezumă la plasarea unor volume, eventual colorate, într-un spațiu gol, pentru că asta fac!

Adevărul este că, în primul rând, trebuie să fie un bun plastician, cu un simt al echilibrului, al compoziției și al culorii. Rigurozitatea construcției, ergonomia și cunoastrerea detaliilor, acestea sunt elemente basic, nu pot fi luate în calcul. Faptul că știi gramatică nu înseamnă că ești Poet.

Componenta psihologică este la fel de importantă ca cea fizică, fie că vorbim de frig, căldură, intensitate luminoasă sau ergonomie.

Spațiul propus ori creat de tine transmite ceva?

Este întrebarea la care ar trebui să medităm toți cei care profesăm în acest domeniu!

Vezi alte articole

Libertatea de a alege!

Diversitatea mobilierului și posibilitatea de a alege dintre sutele și miile de modele ne ajută enorm, însă în acelaș timp ne poate încurca, dacă nu avem de la început o linie pe care s-o parcurgem! Ideal este să urmăm sfaturile unui profesionist în domeniu. Cu toate...

Cum iți organizezi dressingul?

facebookFie că optezi pentru un simplu dulap, fie că beneficiezi de un spațiu dedicat acestei funcțiuni, de maximă importantă este atât funcționalitatea cât și estetica lui. În primul rând trebuie să ne punem întrebarea cui se adresează această funcțiune în funcție de...