by Octostil

WELCOME

Cum să îți alegi mobilierul

  Fără îndoială cu toții ne-am aflat în fața acestei întrebări.  Confortul locuinței tale se află și în calitatea mobilierului pe care urmează să-l alegi. Însă când ne referim la calitate, trebuie să știm că aceasta nu se regăsește doar în durabilitatea mobilierului la utilizare.  ,,Frumosul” este și el o calitate și  face ca mobilierul să nu se nu se deprecieze din punct de vedere estetic sau moral. Binențeles, această calitate  estetică o putem regăsi la cei mai mari actori mondiali, care ne atrag în filozofia marketingului bazat pe consum, rezultatul fiind  durata de viață scurtă și foarte scurtă a mobilierului expus către vânzare.

Alegerea este a noastră :

,, Mergem cu valul sau împotriva valului!”

Blogul nostru

O bucătarie de vis!

Momentul în care ne hotărâm să schimbăm mobilierul!

Atmosfera în care locuim ne influentează starile la fel cum o haină frumoasă și nouă ne face să ne simțim bine!  Avem nevoie de schimbări și  în zona casei care ne vor aduce un plus în viața noastră, uneori fară să ne dăm seama! Este important cum te imbraci, ce vecini ai și cum arată locuința ta, chiar dacă de cele mai multe ori nu vrem să credem asta!

Un mobilier bine lucrat și o casa frumos decorată cu siguranță, iti va transmite stări pozitive care ne vor face fericiți, productivi și buni!

Îți poți transforma casa în locul în care te încarci cu energie pozitivă printr-o simplă decorare cu flori  sau printr-o piesă de mobilier și  care nu este obligatoriu sa fie extrem de luxuasa însa trebuie sa fie de calitate!

Bucatăria este  una din cele mai importante spații ale căminului tău, unde ne adunam atât cu familia cât și cu prietenii! Trebuie să fie un spațiu bine gandit, nu doar practic ci și frumos! Nu contează că preferi o bucătarie clasică sau una modernă, important este ca  mobilierul să îl integrăm perfect în raport cu  restul casei!

În general mobilierul de bucătarie este un mobilier care se execută pe comanda fiind destul de greu să adaptăm bucatarii de serie.  O bucatarie în momentul de fața se realizeaza integrat, valorificând toate zonele.  Dacă ne-am pus deacord asupra funcționalității  nu trebuie neglijată nici partea estetică!

Materialele din care ne-am hotărât să o realizam, culorile, stilul, toate ne conduc către bucataria viselor tale! În aceste moment vei avea nevoie de un specialist care să te ajute să iei cea mai bună decizie!

Dacă te-ai hotărât să faci acest pas, este foarte important să iti alegi cu grijă firma producătoare!  Nu întotdeauna prețul cel mai bun ne vor duce și pe o cale bună!

Calitatea este cel mai important aspect!

Designerul din noi!

facebookFiecare dintre noi, într-o măsură mai mică sau mai mare, am amenajat sau decorat  un interior. Rezultatul final se concretizează parcurgând niște etape și analize. De cele mai multe ori totul se raportează la unele imagini, amintiri și experiențe proprii care...

Idei și sfaturi în amenajare!

 Diversitatea mobilierului și posibilitatea de a alege dintre sutele și miile de modele ne ajută enorm, însă în acelaș timp ne poate încurca, dacă nu avem de la început o linie pe care s-o parcurgem! Ideal este să urmăm sfaturile unui profesionist în domeniu. Cu toate...

Cum iți organizezi dressingul?

facebookFie că optezi pentru un simplu dulap, fie că beneficiezi de un spațiu dedicat acestei funcțiuni, de maximă importantă este atât funcționalitatea cât și estetica lui. În primul rând trebuie să ne punem întrebarea cui se adresează această funcțiune în funcție de...