Hello! I'm Angi

Dessinger & Professional Blogger

Funcționalitate și estetică!

Fie că optezi pentru un simplu dulap, fie că beneficiezi de un spațiu dedicat acestei funcțiuni, de maximă importantă este atât funcționalitatea cât și estetica lui.
În primul rând trebuie să ne punem întrebarea cui se adresează această funcțiune în funcție de vârstă, câte persoane îl folosesc, ce tipuri de compartimentari dorim în funcție de stilul pe care îl abordăm în ținută noastră.
Bluse, rochii lungi, rochii scurte, cămăși, lenjerie, pălării, cravate, pantofi, ceasuri, butoni cămăși și bijuterii, toate au nevoie de locul lor bine optimizat. Întotdeauna există un echilibru în procentajul între barele de haine fixe sau cu lift, polițele fixe sau cu extracție tip tăviță, coșurile cu extracție, compartimentari vitrate pentru bijuterii, etc.
Estetica dressingului rezultă atât din finisajul materialelor, compoziția plin gol, cât și din sistemele de iluminare pe care le dorim.

Cu toții ne dorim un spațiu cât mai bine gândit, astfel încât să ne acopere toate aria de depozitare.

Vezi alte articole

Designerul din noi!

facebookFiecare dintre noi, într-o măsură mai mică sau mai mare, am amenajat sau decorat  un interior. Rezultatul final se concretizează parcurgând niște etape și analize. De cele mai multe ori totul se raportează la unele imagini, amintiri și experiențe proprii care...

Libertatea de a alege!

Diversitatea mobilierului și posibilitatea de a alege dintre sutele și miile de modele ne ajută enorm, însă în acelaș timp ne poate încurca, dacă nu avem de la început o linie pe care s-o parcurgem! Ideal este să urmăm sfaturile unui profesionist în domeniu. Cu toate...