Hello! I'm Angi

Dessinger & Professional Blogger

Designul un mod de viață!

Fiecare dintre noi, într-o măsură mai mică sau mai mare, am amenajat sau decorat  un interior. Rezultatul final se concretizează parcurgând niște etape și analize.

De cele mai multe ori totul se raportează la unele imagini, amintiri și experiențe proprii care se suprapun în diferite procente rezultând un sentiment care ne face să agreem un stil de amenajare.

Sunt de parere că, este mult mai corect să discutăm  de curente în materie de design interior sau arhitectură  atunci când ne imaginam o amenajare decat de un stil. Stilurile iși au locul bine stabilit în perioadele istorice și se succed de-a lungul vremii, pe cand curentele se suprapun si uneori interfereaza intre ele, dând naștere la alte curente noi.

Ne dorim, ca atunci când facem o amenajare pentru clienții noștri să lărgim orizontul prezentând posibilitațile diverse de amenajare și achiziție de mobilier. Cei mai mulți dintre noi gândim între modernism și clasic excluzând celelalte posibilități. De aceea sunt necesare discuții, și prezentări în care vom înțelege diversitatea din care putem alege.

Vezi alte articole

Libertatea de a alege!

Diversitatea mobilierului și posibilitatea de a alege dintre sutele și miile de modele ne ajută enorm, însă în acelaș timp ne poate încurca, dacă nu avem de la început o linie pe care s-o parcurgem! Ideal este să urmăm sfaturile unui profesionist în domeniu. Cu toate...

Cum iți organizezi dressingul?

facebookFie că optezi pentru un simplu dulap, fie că beneficiezi de un spațiu dedicat acestei funcțiuni, de maximă importantă este atât funcționalitatea cât și estetica lui. În primul rând trebuie să ne punem întrebarea cui se adresează această funcțiune în funcție de...