ECHIPA SHOWROOM

Designerul nostru de interior, ANGI GUZU, se implică direct în proiecte complexe de amenajări interioare, oferind servicii de proiectare și design. Colecțiile de serie poartă semnătura lui, fiecare reflectând o parte a personalitățîi sale. Folosindu-se de talentul și experiența acumulată, va așteaptă să răspundă cerințelor dumnoastre. Plecând de la mott-ul ,,Totul începe cu o schiță proiectele customizate se crează prin interacțiunea permanentă cu clienții noștri. Simbioza dintre dorințele dumneavoastră și profesionalismul său crează proiecte impecabile.

  Având experiență în Scenografie, RALUCA-ELENA POPA vă îndrumă să faceți alegerile cele mai potrivite, aducând sensibilate în casă dumneavoastră, complementar serviciului de proiectare și design.

Dacă un proiect tehnic cu detaliile complete reprezintă trupul unui interior, atmosfera prin lumina, sensibilitatea culorii și textura bine aleasă crează sufletul său. Simțul artistic și atenția la detalii îi definesc personalitatea, oferind cele mai bune servicii clienților nostri!

FABRICA NOASTRA

Octostil s-a născut din pasiunea pentru ambient și dorința de transformare a lemnului într-un mobilier aparte.  Suntem de aproape zece ani în industria mobilierului și putem spune că, tot ceea ce  facem, facem cu seriozitate și dăruire.

    Mobilierul realizat în fabrică noastră respectă cele mai înalte standarde de calitate. Promovăm și susținem mobilierul creat și produs în România.

  Unicitate

     Noblețea, expresivitea și eleganța lemnului masiv sunt regăsite în mobilierul nostru de serie sau unicat. Fiecare piesă are propria personalitate și este specială datorită atenției acordate detaliului. Designerii noștri va oferă cele mai clare informații și cele mai bune soluții pentru mobilierul unicat, creat conform dorințelor și necesităților dumneavoastră! Ne dorim să le oferim clienților noștri incredea că drumul pe care vom merge împreună va fi cel mai bun, iar la final va exista satisfacția îndeplinirii misiunii pe care ne-o asumăm!

Produs in Romania

Produs in tara TA !