Faptul că putem alege, este minunat!

Diversitatea mobilierului și posibilitatea de a alege dintre sutele și miile de modele ne ajută enorm, însă în acelaș timp ne poate încurca, dacă nu avem de la început o linie pe care s-o parcurgem!
Ideal este să urmăm sfaturile unui profesionist în domeniu. Cu toate acestea nu este imposibil să ne organizăm și să ne asumăm această postură de creator al spațiului în care trăim. Important este să păstram bunul gust și echilibrul în orice ne dorim să facem.

Dacă totusi alegi un profesionist, un designer de interior care să te ajute, designerii Octostil iți vor fi alături pe toată perioada proiectului, de la schitele de concept până la montajul mobilierului.
Te asteptam în perioada 12-15 septembrie 2019 în Pavilionul B2 stand 305, în cadrul târgului internațional  de mobilă BIFE-SIM, pentru a dezvota împreuna mobilierul mult dorit!

Vezi alte articole

Designerul din noi!

facebookFiecare dintre noi, într-o măsură mai mică sau mai mare, am amenajat sau decorat  un interior. Rezultatul final se concretizează parcurgând niște etape și analize. De cele mai multe ori totul se raportează la unele imagini, amintiri și experiențe proprii care...

Cum iți organizezi dressingul?

facebookFie că optezi pentru un simplu dulap, fie că beneficiezi de un spațiu dedicat acestei funcțiuni, de maximă importantă este atât funcționalitatea cât și estetica lui. În primul rând trebuie să ne punem întrebarea cui se adresează această funcțiune în funcție de...