CONSILIERE ȘI DESIGN INTERIOR

Mobilierul, realizat în fabrica noastră, răspunde necesităților estetice   și  funcționale pentru  orice  categorie  de utilizare.
Secialiștii noștri vă oferă consultanță în ceea ce privește proiectul dumneavoastră. Unul dintre cei mai buni specialiști la ora actuală,  vă ajută să luați deciziile cele mai bune în ceea ce privește proiectul dumneavoastră.
Cu o expunere directă a pieselor produse în fabrică noastră din România, Octostil aduce mai apoape de dumneavoastră promisiunea calității și a rafinamentului. Mobilierul creat în linii clasice sau cel modern, vă oferă în casa dumneavoastră un aer cald și primitor. Estetica colecțiilor de serie se regăsește atât prin formă, culoare, cât și textura.

SERVICII DE INTRETINERE POST VANZARE

Mobilierul pe comandă necesită reglaje care devin necesare după o anumită perioada în care feroneriile sunt folosite. De aceea venim în întâmpinarea clienților  cu acest serviciu care îi scutește pe  cliențîi  noștri de stresul și timpul căutării și rezolvării acestei probleme.

MONTAJUL ȘI TRANSPORTUL

Montajul este inclus și gratuit, pentru proiectele customizate. 

Știm cât de important este  totul  fie perfect, iar la Octostil avem o grijă deosebită în transportul mobilierului realizat în fabrică noastră.

Produs în România

Produs în tara TA.